XXL formaat milk 61 en lotion 64 van Maria Galland
2 x pompflacon à 400 ml € 62.
Waarde set € 118, voordeel € 56.

MEDITATIE VOOR JE HUID

Elke avond je gezicht zacht maar toch grondig reinigen: een rustgevend en gezond ritueel. Helemaal als  je de juiste producten gebruikt!

Reiniging in de avond is belangrijk om ‘vuiligheid’ uit de lucht, overtollige talg, dode huidcellen en eventueel make-up te verwijderen zodat je huid des te beter het herstel- en vernieuwingsproces kan uitvoeren terwijl je slaapt.

61 Lait Démaquillant Douceur: is een zacht smeltende milde reinigingsmilk voor alle huidtypen. Extracten van algen en goudsbloemen herstellen het vochtgehalte, kalmeren de huid al bij het reinigen en zorgen voor een zijdezacht huidgevoel.

Breng de milk aan op je droge gezicht en hals en masseer zachtjes over de huid (en ogen). Afnemen met lauw water op een wattenschijfje of  met een handdoekje en daarna voorzichtig droogdeppen.

64 Lotion Soyeuse: is een bijzondere verzorgende gezichtslotion met gel-structuur. Extracten van rode en groene algen zorgen voor een grote dosis vocht en maken de huid voller. Glidkruid kalmeert en egaliseert je huid. Deze werkzame stoffen zorgen direct voor een  zacht en ontspannen gevoel en zijn de ideale basis voor je volgende verzorgingsstappen.

Verdeel de lotion in je handpalmen, zacht op het gezicht en hals inmasseren (niet afnemen).

Reiniging in de ochtend is belangrijk omdat je huid zich gedurende de nacht herstelt. Bij dit proces komen afvalstoffen vrij die je huid naar de oppervlakte werkt om af te voeren. Niet zo’n goed idee om daar dan je dagcrème meteen over aan te brengen omdat ze dan minder werkzaam is. Dit reinigingsritueel in de ochtend geeft je meteen een frisse en egale teint.

Een goede reiniging is de basis van je huidverzorging en de eerste en belangrijkste stap naar een gezonde huid.