SOIN REDENSIFIANT ACTIV’AGE

Verwentijd: anderhalf á twee uur € 94,50.

Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede en verstevigde huid door deze opvullende gelaatsverzorging. Dit huidverbeterende, frisse, zachte peel-off masker is geschikt voor de rijpe, droge en dunner wordende  huid.
De behandeling start met een zachte en ontspannende reinigingsmassage. Daarna worden (indien nodig) de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd.

De dieptereiniging die volgt bestaat uit een fris reinigend masker dat indroogt op de huid. Daaroverheen wordt een gezichtsscrub aangebracht waarmee een effectieve (en door de micro-korreltjes toch veilige) peeling wordt uitgevoerd. Met een frisse, hydraterende gel-lotion wordt het reinigingsgedeelte van de behandeling afgesloten.
Enkele druppels pro-booster worden aangebracht met als doel een betere huiddoorlaatbaarheid waardoor zowel in water als in vet oplosbare werkstoffen, die daarna aangebracht worden,  als het ware de huid worden ingetrokken.

Om de huid op te vullen en te verstevigen en tegelijkertijd rimpels zichtbaar zachter te maken, volgt een unieke en ontspannende, zeer uitgebreide massage bestaande uit verschillende technieken voor een optimaal effect. De massage wordt uitgevoerd met 740 Sérum Activ’Age, 761 Crème Confort Activ’Age en 93 Oogcrème Nutri-Contour.

Stap 1: arm- en handmassage. Stap 2: een zachte ritmische pompmassage op het lymfesysteem om de afvoer van afvalstoffen in de huid te stimuleren. Stap 3: focus op training van de spieren, cel activiteit en bindweefsel door snelle knijpbewegingen (pincements) of cupping. Stap 4: stevige kneedbewegingen (petrissages) met als resultaat cel regeneratie, verbetering bloedcirculatie en vermindering van huidverklevingen. Stap 5: ritmisch tikken of kloppen op de huid (tapotements)  wat leidt tot een betere huidtonus. Stap 6: stimulerende en afvoerende oogmassage.

Masque Redensifiant Sublimateur Jeunesse wordt daarna aangebracht. Het masker bevat een exclusieve mix van actieve ingrediënten (bv granaatbloemextract, zeekraal-extract, algenextract en allantoine) en kostbare oliën ( arganolie, frambozenolie, rijstolie en zonnebloemolie). Deze werkstoffen zorgen voor regeneratie, voeding, versteviging, hydratatie en kalmering. Dit alles om de schoonheid van de rijpere huid te activeren en de dunner wordende huid meer volume te geven. Het masker voelt licht  en fris aan en heeft een heel fijne geur. Totale ontspanning volgt, want tijdens de inwerktijd van dit masker gaat u genieten van een heerlijke massage van uw schouders, nek en décolleté.

De behandeling wordt afgesloten met een speciaal voor u uitgekozen Ultim’Boost en het serum, de crème en oogcrème uit de Activ’Age verzorgingslijn. Indien gewenst wordt 799 Sérum de Teint Parfait hierover aangebracht. Dit is een uniek anti-aging foundation-serum met een lichte textuur. Het bevat hydraterende en verstevigende werkstoffen én is voorzien van SPF20. Dit serum gaat niet in de rimpeltjes ophopen en is dus ideaal voor de rijpere huid.

Resultaat:
* Direct opgevulde, verstevigde en gevoede huid.
* De huid voelt soepeler, comfortabeler en beter gehydrateerd en is zichtbaar gladder.
* U voelt zich heerlijk relaxed.