MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Verwentijd: ruim twee uur € 117,00.

Het legendarische Masque Modelant is een diepwerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker. Deze ultieme gepersonaliseerde behandeling zorgt  voor een spectaculair liftingeffect.

De behandeling start met een zachte, revitaliserende reinigingsmassage. Daarna worden (indien nodig) de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd. Om uw huid ontvankelijk te maken voor alle werkstoffen volgt daarna een intensieve peeling.

Vervolgens wordt een fris reinigend masker aangebracht. De pro-booster die daarna volgt zorgt voor een betere huiddoorlaatbaarheid waardoor zowel in water als in vet oplosbare werkstoffen dieper de huid in worden “getrokken”.

Een zorgvuldig, op maat geselecteerd, uiterst werkzaam serum  wordt aangebracht. Daarover wordt met een regenererende crème een intensieve, heerlijke massage uitgevoerd op het gelaat, decolleté, schouders en nek. Hierna worden lokaal  verschillende (probleemoplossende) crèmes aangebracht, die zijn afgestemd op de uiteenlopende huidcondities. Het zichzelf verwarmende mineralen masker  wordt over deze crèmes aangebracht en wordt lekker warm zodat alle werkstoffen optimaal worden opgenomen door de huid en u  een beetje weg kunt doezelen. Naarmate de inwerktijd vordert verandert de elastische pasta in een vaste cocon. De behandeling wordt afgesloten met een oog- en dagcrème.

Resultaat:

  • Uw huid wordt gevoed en verstevigd.
  • Door het spectaculaire liftingeffect straalt de teint en ziet er jeugdiger uit.
  • Huidtransformatie na één behandeling.

Bij Revivre  wordt de methode altijd uitgevoerd volgens het principe l’exceptionelle, inclusief intensieve reiniging en uitgebreide revitaliserende massage van gezicht, schouders en decolleté.