TRANSFORMAGE 3-D SKIN FITNESS MASSAGE BEHANDELING

Geef vitaliteit een gezicht.

Verwentijd: ruim anderhalf uur € 84,00.

Kuur van 7 behandelingen  (12 of 16 weken) € 499.

Deze vitaliserende, contourverbeterende en verstevigende behandeling start met een zachte reinigingsmassage. Indien nodig worden de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen gemodelleerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd. Na een intensieve peeling wordt een aan uw huidtype aangepast masker aangebracht. Tijdens de inwerktijd van het masker gaat uw genieten van een ontspannende massage van nek, schouders en bovenkant rug. Na afnemen van het masker wordt de Transformagebehandeling ingezet op een droge huid, dus zonder tussenstof. Er wordt gestart met een korte openingsmassage volgens de methode van Dr. Vodder. Kleine rustgevende pompbewegingen op het gezicht, in de hals en op de schouders zorgen voor stimulering van het onderhuidse lymfesysteem waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en de huid voorbereid wordt op de manuele technieken die hierna volgen. Op de droge huid wordt dan een Deep Tissue Pressuur massage uitgevoerd. Dit is een massage die bestaat uit zeer stevige grepen op het gelaat om het spierweefsel te activeren en op volume te brengen. Deze massage brengt de spieren ook in neutraal stand ten behoeve van de symmetrie in het gelaat. Hierna wordt een essence van Maria Galland of een olie van Vavin aangebracht om een uitgebreide cupping-massage uit te voeren. Door het vacuüm van de cupjes wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd, waardoor de huidcellen meer bouwstoffen en zuurstof krijgen voor onderhoud en vernieuwing. Tevens wordt door de cupping-massage het bindweefsel gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

De combinatie van de Deep Tissue Pressuur en de cupping-massage liften de huid en verstrakken de contouren. Bovendien zorgt een stevige musculatuur ervoor dat onderhuids vetweefsel op zijn plaats blijft en zich dus niet zo gemakkelijk verplaatst naar de kaaklijn en kin.

Een zeer werkzame cocktail  van crèmes, concentraten en/of oliën van Vavin of Maria Galland worden op de huid aangebracht om vervolgens de behandeling af te sluiten  met een uitgebreide, ontspannende lymfedrainage-massage volgens de methode van Dr. Vodder. Gelijk als de start van de behandeling zijn dit kleine, ontspannende, zeer oppervlakkige grepen om het lymfesysteem te stimuleren. Hierdoor worden de losgemaakte afvalstoffen afgevoerd en is uw huid beter in staat om vocht te binden, waardoor deze behandeling niet alleen meer volume geeft en verstevigend werkt, maar ook de hydratatie sterk bevordert.

Resultaat:

  • Een gelifte huid, die steviger en veerkrachtiger aanvoelt, goed gehydrateerd en zijdezacht is.
  • Uw huid heeft een pittige fitness ondergaan en u voelt zich heerlijk relaxed.

Na deze behandeling of tijdens een kuur adviseer ik u huidondersteunende concentraten en/of serums van Vavin of Maria Galland te gebruiken voor het meest optimale resultaat.

Bij een kuur van 16 weken vinden de behandelingen plaats in week 1, 2, 4, 6, 9, 12 en 16.
Bij een kuur van 12 weken vinden de behandelingen plaats in week 1, 2, 3, 5, 7, 9, en 12.
Uiteraard zijn de data in overleg aan te passen.