SOIN LIFT’EXPERT

SOIN LIFT’EXPERT

Verwentijd: anderhalf à twee uur € 89,00

Wis de sporen van de tijd met deze innovatieve, liftende en contour verbeterende behandeling, die de huidenergie herstelt en waarvan het werkstoffencomplex de huid zo jong en stevig mogelijk houdt.

De behandeling start met een zachte en ontspannende reinigingsmassage. Daarna worden (indien nodig) de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd.
Om uw huid ontvankelijk te maken voor alle werkstoffen volgt daarna een intensieve peeling.

De pro-booster die daarna volgt zorgt voor een betere huiddoorlaatbaarheid waardoor zowel in water als in vet oplosbare werkstoffen dieper de huid in worden ”getrokken”.

De hierna volgende zeer ontspannende en effectieve gezichtsmassage die bestaat uit zowel ayurvedische- als bindweefselgrepen zorgt voor een zichtbaar liftend effect.

Stap 1 van het 2-fasen lifting masker heeft een licht romige textuur en doordrenkt de huid met krachtige werkstoffen een betere stevigheid en tonus.
Stap 2 is een vloeibare fixatie die over het crèmige masker wordt aangebracht met als resultaat een onmiddellijk zichtbaar lifting effect.
Totale ontspanning volgt, want tijdens de inwerktijd van dit masker gaat u genieten van een heerlijke massage van uw schouders, nek en bovenarmen.
De behandeling wordt afgesloten met het serum, de crème en de correcteur uit de Lift’Expert verzorgingslijn.

Resultaat:

  • Intensief lifting effect, herstel van huidenergie.
  • Verstevigde contouren en een jeugdiger huidbeeld.
  • U voelt zich heerlijk relaxed.