SOIN DÉSALTÉRANT BOOSTER D´ÉNERGIE

Verwentijd: anderhalf à twee uur € 87,50.

Dit aangename verkoelende peel-off masker geeft je huid een hydratie-boost, een kick van frisheid en directe energie. In combinatie met de 100 % manuale massagetechnieken zorgt dit voor een uitzonderlijk mooi resultaat en een heerlijk gevoel van welbevinden.

De behandeling start met een zachte reinigingsmassage. Daarna worden (indien nodig) de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd. Om je huid ontvankelijk te maken voor alle werkstoffen volgt daarna een intensieve peeling. Vervolgens heb je de keuze uit een fris reinigend masker of een warme lijnzaadpakking. De pro-booster, die daarna volgt, zorgt voor een betere huiddoorlaatbaarheid waardoor zowel in water als in vet oplosbare werkstoffen de huid in worden ‘getrokken’.

Daarna ga je genieten van een heerlijke massage van je gezicht, schouders, nek en decolleté met een hydraterend serum en een hydraterende crème. Onderga daarna een gevoel van opwekkende frisheid als het alginaat masker op je huid wordt aangebracht. Het Hydra-Protect-Complex, het Energy-Booster-Complex en het Sneeuwalg-Poeder zijn de actieve werkstoffen die je huid intensief hydrateren, energie geven en weerbaarder maken. Een echte dorstlesser voor je huid! De behandeling wordt afgesloten met een serum en een oog- en dagcrème uit de Hydra’Global-lijn.

Resultaat:

  • Een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning.
  • Je huid voelt zacht, glad, soepel en beter beschermd aan.
  • Je huid is super gehydrateerd en sporen van vermoeidheid zijn verminderd.
  • Je huid ziet er voller, rustig en stralend van energie uit.