Geef je huid een superboost met de Revivre DIY Facial Box!

Klik hier voor de video waarin de Do-It-Yourself Facial Box wordt uitgelegd.

Inhoud Do-It-Yourself Facial Box:

  • Maria Galland producten voor twee volledige gezichtsbehandelingen: reinigingsmilk, lotion, twee verschillende soorten peeling, reinigend masker, twee verzorgende maskers (voedend en hydraterend) en twee dag/nachtcrèmes.
  • Mooi instructieboekje met een uitgebreide beschrijving en foto’s van de gezichtsbehandeling en gezichtsfitness. Deze fitness bestaat uit gezichtsoefeningen voor het spierweefsel en massagegrepen op het bindweefsel, met een meteen zichtbaar, mooi resultaat.
  • Link naar een filmpje waarin ik de gehele behandeling, alle gezichtsoefeningen en alle massagegrepen voordoe.

€ 99,00   (In Dongen en binnen een straal van ongeveer 15 km daaromheen wordt de DIY Facial Box gratis thuis bezorgd.)

De combinatie van de producten en de gezichtsfitness zorgen voor een gevoede, gehydrateerde, gladdere en verstevigde huid, die er gezond en stralend uitziet.

Als je de oefensessies of delen ervan regelmatig toepast, kun je het verstevigende en glad makende effect nog vergroten.

De box bevat voldoende materiaal voor twee behandelingen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de box met iemand te delen. Het is super leuk om de behandeling en de fitness samen te doen 😊.

Wil je de behandeling samen of met een groepje doen maar niet op dezelfde locatie? Online kun je er toch samen plezier aan beleven.

De Do-It-Yourself Facial Box is tevens een luxueus en heel origineel cadeau!

Heb je vragen? Laat het me weten!

Bestel de DIY Facial Box via lucienne@revivredongen.nl of een appje naar 06-45340882.