SOIN RÉVÉLATION LUMIÈRE

Verwentijd: anderhalf à twee uur € 88,50.

Dit verkwikkende, verhelderende peel-off alginaat masker versterkt de vermoeide huid onmiddellijk en geeft haar een jeugdige, frisse en uitgeruste uitstraling.

Deze behandeling start met een zachte reinigingsmassage. Daarna worden (indien nodig) de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen gemodelleerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd. Om de huid grondig te reinigen en dode huidcellen te verwijderen volgt er een dubbele exfoliatie. De pro-booster, die daarna volgt, zorgt voor een betere huiddoorlaatbaarheid waardoor zowel in water als in vet oplosbare werkstoffen dieper de huid in worden “getrokken”.

Hierna gaat u genieten van een activerende en verstevigende massage van het gezicht uitgevoerd met een krachtig serum en zijdezachte crème uit de Lumin’Éclat lijn. Deze producten werken hydraterend, voedend, kalmerend en versterkend en zorgen voor een mooie egale en stralende teint. Tijdens het intrekken van de werkstoffen worden, voor een heerlijke ontspanning, ook uw nek, schouders en bovenkant van de rug gemasseerd. Na de massage wordt een fris en hydraterend masker rond de ogen aangebracht. Dan volgt het heerlijk koele Masque Révélateur Lumière, wat aangebracht wordt op gezicht en hals. Dit speciale hoogwaardige masker geeft de teint glans en balans en vermindert rimpeltjes en tekenen van vermoeidheid. Terwijl het masker intrekt krijgt u een rustgevende hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een booster die past bij uw huidbehoeften, een hydraterende oogcrème en het serum en de crème waar ook de massage mee uitgevoerd is.

Resultaat:

  • Een gladde, uitgeruste en frisse huid met een natuurlijke gezonde glow.
  • U voelt zich heerlijk ontspannen en heeft weer nieuwe energie.
  • Een 100% feel-good effect.