SOIN NUTRI’VITAL (REGENERATIE, VOEDING,HYDRATATIE.)

NUTRI’VITAL (REGENERATIE, VOEDING,HYDRATATIE.)

Verwentijd: ruim anderhalf uur € 81,00.

Ervaar zowel de doeltreffendheid als de zintuiglijkheid van de Nutri’Vital behandeling. Deze voluptueuze en zalige behandeling start met een  zachte reinigingsmassage. Indien nodig worden de onzuiverheden uit de huid verwijderd, de wenkbrauwen geëpileerd en de haartjes van de bovenlip verwijderd. Om uw huid ontvankelijk te maken voor alle werkstoffen volgt daarna een zachte peeling. Als de huidconditie het toelaat volgt een fris reinigend masker of een warme lijnzaadpakking. Hierna volgt een rustgevende hoofdhuidmassage en een uitgebreide massage van gezicht, nek, schouders en decolleté met producten uit de Nutri’Vital verzorgingslijn, waaronder onze iconische crème nr 5.

Resultaat:

 • Uw huid voelt soepel en fluweelzacht aan.
 • De huid is gevoed en gerevitaliseerd
 • U voelt zich heerlijk ontspannen en uitgerust.

Producten:

Bijna een derde van de vrouwen zegt een droge huid te hebben.
Ben jij één van hen? Ja, als…

 • Je last hebt van een ongemakkelijk of  trekkerig gevoel gedurende de dag.
 • Je tekenen van uitdroging opmerkt, zoals fijne lijntjes.
 • Je teint er dof en vermoeid uit ziet.

Met deze nieuwe productlijn voelt je droge huid weer aangenaam aan en ziet er stralend uit.

Om aan de specifieke behoeften van elke droge tot zeer droge huid te voldoen, is het Nutri’Vital gamma samengesteld uit 5 essentiële en 4 aanvullende producten voor een gepersonaliseerde en doeltreffende routine.

Dankzij Nutri’Vital:

 • Herstel je absoluut comfort en souplesse.
 • Herstel je je huidbarrière .
 • Verwen je jezelf met intens zintuiglijke huidverzorging
 • Je huid wordt soepel, fluweelzacht en stralend. Is gevoed en gerevitaliseerd.

Een trio van aanvullende acties om de natuurlijke huidbarrière te herstellen, te regenereren en te beschermen:

 • Huidstimulerende ingrediënten die het huidmetabolisme revitaliseren.
 • Combinaties van voedende boter en natuurlijke oliën  die de huid ondersteunen met essentiële voedingsstoffen, kostbare lipiden en verzachtende werkstoffen.
 • Krachtige oxidanten die de huid beschermen tegen externe stressfactoren.

460 Nutri’Vital Crème
Pot 50 ml € 93,00

Deze romige, voedende en revitaliserende crème, te gebruiken als dagverzorging, hult de huid in een fluweelzachte en rijke textuur.
De crème is ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van de droge tot zeer droge huid door middel van kostbare werkstoffen, samen met revitaliserende en beschermende ingrediënten, die zijn verwerkt in het hart van deze formule. Al deze ingrediënten werken in synergie met elkaar om de huid weer soepel te maken en haar lipidenniveau te herstellen, zodat haar huidbarrièrefunctie weer wordt hersteld. Zij helpen ook de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren, om een nieuwe beschadiging van de barrièrefunctie te voorkomen.

Ingrediënten:

 • Combinatie van squalaan, een lipidencomplex, een lijnzaadextract en natuurlijke oliën en boters zorgen voor onmiddellijke aanvoer van kostbare lipiden.
 • Vitamine E, een extract van microalgen en een gefermenteerde werkstof helpen de zelfbeschermingsmechanismen van de huid te verbeteren en het huidmicrobioom in balans te brengen.
 • Extracten van papaya, papyrus en argan stamcellen stimuleren, revitaliseren en regenereren.
 • Marshmallowextract kalmeert en verzacht de huid.

469 Crème Experte Anti-Sécheresse Nutri’Vital
Pot 50 ml € 84,00

Heb je een s.o.s. behandeling nodig voor de droogste zones? De smeltende textuur van deze crème is de oplossing. Ze verzacht gevorderde huiddroogheid en vermindert ruwe plekjes.

De romige crème is ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van de zeer droge en ruwe huid door middel van waardevolle werkstoffen, samen met revitaliserende en beschermende ingrediënten, die zijn verwerkt in het hart van deze formule. Al deze ingrediënten werken in synergie met elkaar om de huid weer soepel te maken en haar barrièrefunctie te helpen herstellen. Zij helpen ook de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren, om een nieuwe beschadiging van de barrièrefunctie te voorkomen.

Ingrediënten:

 • Combinatie van squalaan en een mix van natuurlijke oliën en boters zorgen voor onmiddellijke aanvoer van kostbare lipiden.
 • Vitamine E en extracten van wilde radijs en oost-indische kers helpen de zelfbeschermingsmechanismen van de huid te verbeteren.
 • Papaya-extract en een extract van narcisbollen helpen de huid te  revitaliseren en verbeteren de tekenen van vergevorderde droogheid van de huid die gepaard gaat met ruwheid.
 • Madecassosside kalmeert en verzacht de huid.

440 Sérum-en-Huile Nutri’Vital
Flacon met pipet 30 ml € 92,00

Dit voedende en revitaliserende serum, een echte drager van actieve ingrediënten, heeft een rijke textuur met een droge, zijdezachte finish voor absoluut comfort.
Dit serum is speciaal geschikt voor de droge tot zeer droge huid door de infusie vam kostbare voedingsstoffen en revitaliserende en beschermende ingrediënten die centraal staan in deze formule.  Al deze ingrediënten werken in synergie met elkaar om de huid weer comfortabel te maken en haar lipidenniveau te herstellen, waardoor de barrièrefunctie wordt hersteld. Zij helpen ook de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren, om een nieuwe beschadiging van de barrièrefunctie te voorkomen.

Ingrediënten:

 • Combinatie van squalaan en een mix van plantaardige oliën zorgt voor onmiddellijke aanvoer van kostbare lipiden.
 • Extract van witte pioenroos in combinatie met vitamine E helpen de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren.
 • Combinatie van omega-3 en omega-6 samen met duindoornpulp helpt bij het herstel van de huidbarrière.
 • Verzachtend complex en cactusvijgextract  kalmeren en verzachten de huid.

450 Crème Contour des Yeux Nutri’Vital
Tube met applicator 15 ml € 71,00

Deze verzorging specifiek voor het gevoelige oogcontour biedt een voedende en revitaliserende werking voor een glad en uitgerust oogcontour.
Deze oogcrème heeft een smeuïge textuur en bevat kostbare voedingsstoffen met revitaliserende en beschermende ingrediënten speciaal voor deze delicate en kwetsbare zone. Al deze ingrediënten werken in synergie met elkaar om de huid weer soepel te maken en haar lipidenniveau te herstellen en zo ook haar barrièrefunctie te hervinden. Zij helpen ook de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren, om een nieuwe beschadiging van de barrièrefunctie te voorkomen.  Bovendien helpt een combinatie van actieve bestanddelen de tekenen van een vermoeide huid te verzachten.

Ingrediënten:

 • Combinatie van fytosterolen, ceramiden, macadamia en een combinatie van  natuurlijke oliën en boters zorgen voor en onmiddellijke aanvoer van kostbare lipiden.
 • Vitamine E helpt de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren.
 • Arganstamcellen in combinatie met niacinamide stimuleren de revitalisering en regeneratie van de huid.
 • Combinatie van hyaluronzuur, zijdeboom-en siegesbeckia orietalis-extracten, extract van zwitserse gletsjerbacteriën en een liftende micro-algenpolymeermatrix helpen de tekenen van een vermoeide huid te verzachten (donkere kringen, wallen, droogtelijntjes).

480 Masque Nutri’Vital
Pot 50 ml € 95,00

Dit voedende en revitaliserende masker omhult de huid in zijn rijke en romige textuur. Na enkele minuten aanbrengen vult dit efficiënte masker de tekorten van de huid aan en herstelt het haar comfort.
Dit masker voor de droge tot zeer droge huid bevat kostbare voedingsstoffen en revitaliserende en beschermende ingrediënten voor een ultieme weldadige ervaring. Al deze ingrediënten werken in synergie om de huid weer een comfortabel gevoel te geven en helpen het lipidenniveau te herstellen, waardoor de barrièrefunctie wordt hersteld. Zij helpen ook de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren, om een nieuwe beschadiging van de barrièrefunctie te voorkomen.

Ingrediënten:

 • Een combinatie van plantaardige oliën zorgt voor een onmiddellijke aanvoer van kostbare lipiden.
 • Vitamine E helpt de zelfbeschermingsmechanismen van de huid tegen externe stressfactoren te verbeteren.
 • Combinatie van arganolie en kaviaarextract stimuleert de revitalisering en regeneratie van de huid.
 • Complex van hydraterende aminozuren, allantoïne en panthenol kalmeren en verzachten de huid.