280 MASQUE DESALTERANT HYDRA’GLOBAL TUBE 50 ML. € 40,00
Dit masker heft een frisse, smeltende textuur en een heerlijke citrusachtige geur. De werking is hydraterend, stimulerend, beschermend en revitaliserend. Het is geschikt voor alle huidcondities, zelfs voor de zeer gevoelige huid. De werkzame stoffen zijn onder andere een hydra-protect-complex en fyto-squalaan. Samen zorgen zij er voor dat vocht in de huid gebonden wordt en dat aanwezig vocht beter in de huid bewaard blijft. Het masker geeft je huid nieuwe energie.

Désaltérant betekent dorstlesser en dat is dit masker zeker! Na gebruik voelt je huid heerlijk opgepept, fris en glad aan. Als je het masker ’s avonds gebruikt kun je het restant inmasseren en laten zitten in plaats van je nachtcrème.

Tip: bewaar in de koelkast voor een extra fris gevoel.

260 CRÈME HYDRA’GLOBAL POT 50 ML. € 70,00
Deze crème is geschikt voor een normaal tot droge, vochtarme huid en is perfect om het vochtgehalte te herstellen op elke leeftijd. De romige en smeuïge textuur voelt lekker fris aan. De actieve bestanddelen (onder andere een hydra-complex, skin-protect-complex, squalaan , sheaboter en macadamia-olie) verstevigen de huid, geven de huid voeding, nieuwe energie en garanderen een optimale hydratatie gedurende 24 uur. Je huid voelt soepel, zacht, glad en gehydrateerd aan.

261 CRÈME RICHE HYDRA’GLOBAL POT 50 ML. € 72,00
Deze crème is geschikt voor de droge tot zeer droge, vochtarme huid en is de rijkste variant qua textuur van deze nieuwe lijn verzorgingsproducten. De crème heeft een fluweelachtige, romige textuur met hoge hydraterende eigenschappen die de droge huid onmiddellijk ondersteunen. Het hydra-complex, skin-protect-complex, zoete amandelolie, macadamia-olie en shea butter zijn onder andere de actieve werkstoffen. Ze beschermen, voeden, verstevigen en hydrateren je huid langdurig. Je huid voelt glad en stevig aan.

262 CRÈME LÉGÈRE HYDRA’GLOBAL TUBE 50 ML. € 65,00
Dit is de crème met de lichtste textuur van de drie en is geschikt voor de normaal tot gecombineerde, vochtarme huid.  De actieve ingrediënten bestaan onder andere uit een hydra-complex en een energie-boosting-complex. De crème biedt bescherming, is activerend en verstevigend en zorgt voor een optimale hydratatie gedurende 24 uur. Je huid voelt verstevigd en glad aan en ziet er fris en uitgerust uit.

Tip: ideaal voor mannen dankzij de lichte textuur en verpakking in een tube.

240 SERUM HYDRA’GLOBAL POMPFLACON 30 ML. €74,00
De vederlichte, zijdeachtige textuur van dit dorstlessend serum dringt direct door in de huid. Het serum hydrateert en stimuleert direct de energie van je huid voor behoud van haar jeugdigheid. De actieve ingrediënten zijn onder andere het hydra-complex, het water-boost-complex en het skin-protect-complex. Deze werkstofcomplexen zorgen voor onmiddellijke hydratatie en verspreiden die geleidelijk naar de diepere huidlagen. Je huid wordt daarnaast verstevigd, gerevitaliseerd en beschermd. Een soepele, fluweelzachte en gladde huid is het resultaat.

Tip: ideaal op vakantie voor gebruik in combinatie met zonverzorgingsproducten.