GRATIS ONLINE EN ONAFHANKELIJK HUID- EN PRODUCTADVIES

Klik hier voor de video.

Bij Revivre huidverzorgingsstudio krijg je waar voor je huid.

En niet alleen bij een fysiek bezoek aan mijn salon, maar ook online. Ik ga je helpen om een keuze te maken uit het grote aanbod van cosmetica. Je krijgt een onafhankelijk productadvies dat je kunt gebruiken om je cosmetica aankopen te doen. Daarnaast geef ik je ook een aanbeveling van producten uit mijn eigen salon, die ik geschikt acht voor jouw huid. Er is echter geen aankoopverplichting.

Mijn doel voor jou is een gezonde, rustige en stralende huid die past bij je leeftijd.

In het filmpje leg ik uit wat mijn passie, visie en doel is met betrekking tot huidverzorging en huidverbetering en dus voor jou en jouw huid.

Nadat je telefonisch, per mail of via WhatsApp hebt laten weten dat je geïnteresseerd bent in een persoonlijk en onafhankelijk  huid- en productadvies maken we een afspraak voor een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek ga ik je een aantal vragen stellen. Deze vragen hebben betrekking op de conditie van je huid. Hoe voelt je huid? Hoe ziet je huid er uit? Wordt je huid snel rood? Heb je lijntjes en waar?  Ook je leeftijd en leefstijl zijn van belang. Wat is je eetpatroon? Drink je voldoende water? Beweeg je regelmatig? Gebruik je medicatie? Zijn er hormonale invloeden (menopauze)? Ben je veel buiten (zon-, wind- en milieu-invloeden) of  binnen (airco of verwarming). Wat is je huidige beautyroutine? Houd je van volle of juist soepele producten? En je zou me eventueel ook nog een (make-up-loze) foto kunnen sturen.

Na onze telefonische afspraak ontvang je van mij via de mail een persoonlijk productadvies afgestemd op de conditie van jouw huid. Dit is een onafhankelijk advies wat je kunt gebruiken om je cosmetica aankopen doelgericht te kiezen. Bijvoorbeeld: wat voor soort reiniging, crème, serum of masker is voor jou geschikt, welke ingrediënten zouden er in moeten zitten en is het slim om  wel of geen peeling producten te gebruiken.

Daarnaast ontvang je vrijblijvende informatie over welke producten ik je uit mijn assortiment aan beveel. Het soort product, de reden waarom ik het adviseer en de prijs van het product.

Zo help ik jou om je huid zo gezond en mooi mogelijk te houden.

Klik hier voor het contactformulier om een telefonische afspraak te maken.