Filosofie Vavin

VAVIN Maastricht

Zorgvuldig samengestelde huidverbeteringsproducten en behandelingen die met de huid meewerken.

De Vavin huidverbeteringsproducten zijn ontwikkeld door gezondheidswetenschapper Dr. Lavienja Schreurs-Braam en cosmetoloog Patrick Gonry in samenwerking met schoonheidsspecialisten. De producten bevatten actieve en zoveel mogelijk huideigen werkstoffen in een hoge dosering, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze het natuurlijk functioneren van de huid ondersteunen en daarmee rechtstreeks de vitaliteit van de huid. Alle producten van Vavin worden ontwikkeld vanuit de gedachte de huid zelf zoveel mogelijk te laten werken en zo een gezonde uitstraling te creëren.

In het bijzonder bij huidproblemen en huidveroudering is het van belang zorgvuldig samengestelde cosmetica te gebruiken, die met de huid meewerkt. Door de krachtige werking van de hoogwaardige grondstoffen in de producten van Vavin wordt voor iedereen (dus ook voor iemand mat een zeer gevoelige huid) zichtbaar en voelbaar, huidverbetering gerealiseerd.

De behandelingen-op-maat en producten van Vavin versterken en verbeteren de huidbarrière en zijn ook geschikt om bij huidproblemen als eczeem, rosacea, acne en overgevoeligheid te gebruiken. Omdat de producten wel een hoge dosering werkstoffen bevatten, werken ze tevens huidverbeterend en anti-aging. Onder begeleiding van de schoonheidsspecialist worden ze stapsgewijs in gebruik genomen waardoor zelfs een gevoelige huid kan profiteren van alle werkstoffen en nagenoeg altijd goed reageert; zowel op de behandeling als op het gebruik van de producten thuis.

Website Vavin