COVID-19 HYGIËNEPROTOCOL

Hygiëne staat altijd hoog in het vaandel bij Revivre, echter vanwege Covid-19 zijn er extra maatregelen.

Zowel ik (als behandelaar) als de klant heeft geen van onderstaande klachten:

Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging (tot 38 graden C), koorts (vanaf 38 graden C) of benauwdheidsklachten.  Ook heeft zowel de behandelaar als de klant geen huisgenoten met koorts (vanaf 38 graden C) of benauwdheidsklachten. Ik zal je een dag voor de afspraak een berichtje sturen of je geen van bovenstaande klachten hebt. Als ik één van bovenstaande klachten heb zal ik de afspraak uiteraard annuleren. Tevens vraag ik je in dit bericht of je wilt of ik een mondkapje en/of handschoenen draag.

Mijn werkruimte en de stoel waarop je ligt, het linnengoed, alle te gebruiken materialen, alsmede alle kleerhangers, klinken, lichtknopjes en toilet zijn ´spic en span´ (zoals gebruikelijk). Als je je dan installeert op de behandelstoel krijg je natuurlijk een heerlijke ‘klodder’ handcrème voor je droge handen.

Na elke klant wordt de salon ‘gelucht’, alle linnengoed verwisseld, eventueel gebruikt toilet en alle andere gebruikte materialen en bv pinautomaat grondig gedesinfecteerd.

Ik vertrouw er op  dat ik op deze manier zorgvuldig om ga met jouw en mijn veiligheid.

Het is voor mij heel fijn als jij hier voor de behandeling over na denkt en aan geeft hoe je het graag wilt hebben. Ik wil graag een behandeling met resultaat leveren maar ook een relaxte tijd voor jou zelf. We zullen dit samen overleggen zodat jouw Revivre behandeling precies wordt wat jij er van verwacht.

Ik kijk er ontzettend naar uit je te begroeten in mijn salon. Liefs Lucienne.