HYGIËNEPROTOCOL

Hygiëne staat altijd hoog in het vaandel bij Revivre, echter vanwege Covid-19 zijn er extra maatregelen.

Zowel ik (als behandelaar) als de klant heeft geen van onderstaande klachten:

Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging (tot 38 graden C), koorts (vanaf 38 graden C) of benauwdheidsklachten. Ook heeft zowel de behandelaar als de klant geen huisgenoten met koorts (vanaf 38 graden C) of benauwdheidsklachten.

Ik stuur je een dag voor onze afspraak een WhatsApp bericht. Daarin vraag ik je om je afspraak te verzetten als je op de dag van onze afspraak één van bovenstaande klachten hebt. In het bericht zit een duidelijke link van het RIVM met de precieze regels. Het verzetten van de afspraak om deze reden is kosteloos. Als ik één van bovenstaande klachten heb zal ik uiteraard ook contact opnemen om de afspraak te verzetten. Tevens vraag ik je in dit bericht of je wilt of ik een mondkapje en/of handschoenen draag. Aangezien mijn praktijk aan huis is (geen openbare/publieke ruimte), is het dragen van een mondkapje niet verplicht. Uiteraard draag ik het als je dat wilt.

Mijn werkruimte en de stoel waarop je ligt, het linnengoed, alle te gebruiken materialen, alsmede alle kleerhangers, klinken, lichtknopjes en toilet zijn ´spic en span´ (zoals gebruikelijk).

Bij binnenkomst vraag ik je, je handen te ontsmetten.

Ik plan tussen de behandelingen ruim voldoende tijd in, om mijn werkkamer goed te ventileren en weer opnieuw op te warmen.

Ik vertrouw er op dat ik op deze manier zorgvuldig om ga met jouw en mijn veiligheid, zodat je heerlijk relaxed kunt genieten van je behandeling bij Revivre.

Ik kijk er ontzettend naar uit je te begroeten in mijn salon.

Liefs,
Lucienne